Anlæggelse af Nord-Vestledningen er i fuld gang

2. februar 2022

Anlæggelse af Nord-Vestledningen er i fuld gang

Projektet med at etablere varmeforsyning ud til Kildeparken er opstartet. Ledningen er godt 3,5 km lang, og den strækker sig fra Ankersvej og ud til Kildeparken. Undervejs passerer den via Jørgensens Alle’ gennem Søparken. Herfra videre over Åruplunden og Årupvænget ud til T-krydset ved Årupvej.

Ved T-krydset Årupvænget/Årupvej, deles ledningen. Den ene ende skal gå mod øst hen mod Hedensted Centret. Den anden ende mod vest ud mod motorvejen. Her føres den mod nord ved den nye vej som etableres i forbindelse med opførslen af den nye logistikbygning, som NORMAL opfører. Se nedenstående billede, hvor den nye ledning er indtegnet med rødt.

Hermed bliver Nord-Vestledningen forsyningsledning både til Kildeparken med NORMAL og til konverteringsområdet ved bl.a. Lilleskoven, Årupkvarteret, Hedensted Centret og Stjernevejsskolen.

Den røde streg på billedet viser hvor den nye fjernvarmeforsyningsledning skal anlægges.

Entreprenørfirmaet Arkil udfører anlægsarbejdet. Østergaard står for smedearbejdet. LOGSTOR leverer de mange fjernvarmerør som projektet kræver. Anlægsarbejdet er godt i gang som det ses ud af Årupvej.

Opgravning til den ny fjernvarmeledning langs Årupvej.

Fjernvarmerørene gøres klar.