Opdateret d. 26. jan. 2023

Til Husejeren i Daugaard

Januar 2023 Kampagnepriser – fjernvarme til reduceret pris

Tilbuddet med gratis tilslutning til fjernvarme udløb d. 15. sep. 2022, men din bolig kan fortsat blive tilsluttet fjernvarme til en reduceret pris, i forhold til det gældende takstblad.

Hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet Kampagnepriser, skal du have tilmeldt din bolig senest 2 måneder før anlægsarbejdet skal påbegyndes på adressen. Anlægsarbejdet vil ske i forbindelse med at vejens øvrige boliger konverteres. Tilmelder du dig senere end dette tidspunkt, vil tilslutningsprisen uanset hvad være efter gældende takstblad. For Kampagnepriser gælder følgende tilslutningspriser:

• Tilmelding inden d. 15. september 2023 koster tilslutningen 5.000 kr. inkl. moms
• Tilmelding inden d. 15. september 2024 koster tilslutningen 10.000 kr. inkl. moms
• Tilmelding inden d. 15. september 2025 koster tilslutningen 15.000 kr. inkl. moms
• Fra og med d. 15. september 2025 fastsættes tilslutningsprisen ud fra gældende takstblad

Anlægsarbejdet med konverteringen af Daugaard begynder efter planen i 2024. Se tidsplanen for anlægsfasen her: https://www.hedensted-fjernvarme.dk/tilslutning/konvertering-daugaard/tidsplan/

Ønsker du at bestille et fjernvarmebesøg

Hvis du har brug for et besøg, i forhold til at beslutte om du skal have fjernvarme, kommer vi gerne. Bestil et besøg ved at ringe til: 7589 1012 eller skrive til: admin@hendensted-fjernvarme.dk

Ønsker du fjernvarme – og vil gerne tilmeldes

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil have fjernvarme, kan du tilmelde dig på vores hjemmeside: https://www.hedensted-fjernvarme.dk/tilslutning/konvertering-daugaard/giv-din-bindende-tilmelding-til-fjernvarme/ eller du kan også skrive til os på e-mail: admin@hedensted-fjernvarme.dk.

Abonnementsordning – vi sørger for installationen

Abonnementsordningen er et tilbud til dig, der ikke ønsker selv at købe og vedligeholde en fjernvarmeunit med veksler. På bagsiden af dette brev, kan du læse om abonnementsordningen, kaldet Standardinstallation med service abonnement, hvor Hedensted Fjernvarme sørger for at du er kørende med fjernvarme.

Med venlig hilsen

Hedensted Fjernvarme
Din kommende grønne varmeleverandør