Direktør Anders Jepsen har valgt at opsige sin stilling

3. august 2023

Direktør Anders Jepsen har valgt at opsige sin stilling. Opsigelsen skyldes, at Anders Jepsen har fået tilbudt et andet attraktivt job, som han føler, han ikke kan sige nej til.

“Jeg vil gerne understrege, at min opsigelse intet har med bestyrelsen eller medarbejderne i Hedensted Fjernvarme at gøre. Alle er dygtige og kompetente mennesker, som har taget godt imod mig, været meget hjælpsomme og behandlet mig med respekt. Jeg ærgrer mig dog over, at min tid i Hedensted Fjernvarme ikke blev længere, da det er et godt sted at være, med mange spændende projekter”, udtaler Anders Jepsen

“Vi har været glade for samarbejdet med Anders Jepsen, og vi ærgrer os over, at det nu bliver så kort en periode. Vi ønsker Anders Jepsen held og lykke i hans nys job” siger Morten Juhl Lassen, der er formand for Hedensted Fjernvarme

Fratrædelsen er med virkning fra d. 1. november, og påvirker ikke den daglige drift af værket. Bestyrelsen vil nu indlede en proces med at finde en afløser.
Spørgsmål vedr. den daglige drift rettes til værket. Eventuelle øvrige spørgsmål rettes til bestyrelsesformand Morten Juhl Lassen.