Tilmeld din virksomhed til fjernvarme

Udfyld kontaktformularen på siden for at tilmelde virksomheden til fjernvarme.

I kan også udfylde den, hvis I ønsker svar på et konkret spørgsmål om jeres virksomheds muligheder.

Tilmelding

I får et tilbud fra os

Når vi modtager jeres henvendelse, regner vi på, hvad fjernvarmen vil betyde for virksomheden. Vi giver jer vores vurdering samt et tilbud på, hvad det vil koste for jer at få fjernvarme.

Vi er jeres lokale varmeeksperter

Det er vigtigt for os, at jeres virksomhed får den bedst mulige opvarmningsform til de næste mange år.

Og som jeres lokale varmeeksperter behøver vi ikke kende meget andet end jeres nuværende opvarmningstype, installation og forbrug for at vurdere, om fjernvarme er den rette løsning.

Ring eller skriv til os – så giver vi jer en uvildig vurdering af jeres økonomi med fjernvarme. Hvis I har brug for et besøg, kommer vi også gerne forbi.

Husk - spørgsmål er helt uforpligtende. I binder jer ikke til noget, før I har underskrevet en aftale.

SKIFT TIL FJERNVARME - SÅDAN:

 1. Tilmeld virksomheden ved at udfylde kontaktformularen ovenfor.
    
 2. Når vi modtager jeres henvendelse, regner vi på, hvad fjernvarmen vil betyde for virksomheden. Vi giver jer vores vurdering samt et tilbud på, hvad det vil koste for jer at få fjernvarme.

 3. Husk at søge tilskud fra Erhvervspuljen, hvis I ønsker det, inden I underskriver jeres aftale og arbejdet går igang. Når I har modtaget en kvittering fra Energistyrelsen, kan I underskrive aftalen. Find mere information i trin-for-trin-guiden til ansøgningsprocessen. ​

 4. Vi holder jer orienteret om, hvornår fjernvarmen kommer til virksomhedens adresse, så I kan fastsætte aftalen med jeres VVS-installatør.
    
 5. Vi graver rør ned i kvarteret og ind til jeres ejendom. Og vi rydder selvfølgelig op efter os, og reetablerer alt udvendigt på ejendommen.
    
 6. Jeres nuværende varmeinstallation bliver udskiftet, og i stedet indsættes et fjernvarmeanlæg, som passer til jeres forbrugsbehov.
  Radiatorerne kan genbruges til fjernvarme, og installationsarbejdet er derfor normalt overstået i løbet af en dag.

 

//