Hvorfor bør virksomheder skifte til fjernvarme?

Fjernvarme giver sorte tal - også på den grønne bundlinje.

Spar på varmeregningen og CO2-udledningen

I sparer ikke bare på jeres varmeforbrug og dermed faste omkostninger, når I vælger fjernvarme. Sammenlignet med naturgas og olie er der nemlig store CO2-besparelser at hente, når I udskifter virksomhedens gamle varmeinstallation med fjernvarme.

Det kan altså ikke kun mærkes i budgettet, når I skifter til fjernvarme. Det pynter også på det grønne regnskab.

Når I vælger fjernvarme i Hedensted, mindsker I nemlig jeres CO2-udledning med 83%, hvis I fyrer med naturgas i dag. Og har I et oliefyr, er det hele 87%.

Og med de tal regner vi endda med, at jeres gamle fyr stadig kører med samme effekt, som da I fik det installeret. Ved at skifte til en helt ny fjernvarmeunit kan der altså være endnu mere at spare.

Fjernvarme er:


Jeres grønne aftryk på lokalområdet

Byens industriområder kræver store mængder varme – og det betyder også, at I som lokal virksomhed kan yde et stort bidrag til, at vi kan levere billig og stabil fjernvarme. Ikke bare til jer, men til hele jeres lokalområde.

Ligger jeres virksomhed i et boligområde, kan jeres tilmelding ligefrem være afgørende for naboernes muligheder for at få fjernvarme.

Jo flere, der tilmelder sig fjernvarmen, jo bedre forudsætninger har vi nemlig for at realisere et økonomisk fornuftigt fjernvarmeprojekt.

På den måde er I med til at løfte den grønne omstilling lokalt, når I vælger fjernvarme.


God branding for jeres virksomhed

Med mere fokus på den grønne omstilling end nogensinde, er det oplagt at bruge det i jeres branding, når I skifter til fjernvarme. Når I går forrest i omstillingen og vælger fjernvarme, giver det jer nemlig lige ét ekstra salgsargument.

Fortæl jeres kunder og andre interessenter om, hvor meget I har reduceret jeres CO2-udledning med ved at skifte det gamle fyr ud. På den måde kan de med god samvittighed fortsat vælge jer som leverandør eller samarbejdspartner.

//