Nye medarbejdere: Brian styrer udvidelserne og Gitte har øje for tal

13. oktober 2023

To nye medarbejdere: Brian styrer udvidelserne og Gitte har øje for tal

I takt med at Hedensted Fjernvarme udvider fjernvarmenettet mod nye områder, trækker vi nye hænder ind i huset. I starten af oktober kom to nye medarbejdere derfor til holdet, som primært skal hjælpe med udvidelser og økonomiarbejde.

Brian Pedersen er vores nye projektleder, og Gitte Zurek er økonomiassistent. Herunder kan du lære dem lidt at kende, inden du hilser på dem i telefonen eller på værket.


Brian Pedersen, projektleder

Jeg hedder Brian og er 46 år gammel. Jeg er uddannet maskinmester og bor i Bredballe ved Vejle med min kone og vores to børn. Min rolle ved Hedensted Fjernvarme er at drive udvidelserne af værkets forsyning i de forskellige nye områder, hvor nye forbrugere skal på nettet. Som projektleder er det mig, der holder styr på alle ender, både økonomisk, teknisk og ledelsesmæssigt.

Jeg har tidligere været projektleder i forskellige procesvirksomheder, og det er spændende for mig at skifte til Hedensted Fjernvarme, der er i gang med at vækste. Den rejse ser jeg frem til at være en del af.


Gitte Zurek, økonomiassistent

Mit navn er Gitte, jeg er 58 år og har en ’kontor all around’ uddannelse fra Handelsskolen. Det hed det der tilbage i 1980’erne. Jeg kommer fra Hedensted Kommune, hvor jeg har været ansat i forskellige afdelinger gennem de sidste 19 år. Tal og økonomi har altid fanget mig, men jeg har løst rigtig mange systematiseringsopgaver i Excel ark, databaser og så videre.

Jeg er født og opvokset i Hedensted og bor sammen med min kæreste i cykleafstand til værket. Mine tre børn er voksne, og jeg har to børnebørn og ét på vej.

Her ved Hedensted Fjernvarme skal jeg løse opgaver inden for økonomi og administration. Lige nu er jeg for eksempel ved at oprette nye forbrugere i vores system. Det er en god udfordring for mig at komme et nyt sted hen efter mange år i kommunen. Der skulle ske noget nyt, inden jeg kommer alt for tæt på pensionsalderen, og Hedensted Fjernvarme virker som et sted, der er inde i en god udvikling. Jeg glæder mig til at komme ind i alle tallene og snakke med forbrugerne.