Byd Gitte Guldberg velkommen som ny direktør

27. maj 2020

Byd Gitte Guldberg velkommen som ny direktør

En kompetent kvinde med bred erfaring inden for forsyningssektoren tiltræder den 1. august den nyoprettede stilling som direktør i Hedensted Fjernvarme. 

Det var et yderst kompetent ansøgerfelt, der søgte stillingen som ny direktør for Hedensted Fjernvarme. Og nu kan vi afsløre, at vi fra den 1. august 2020 ansætter Gitte Guldberg til at varetage det overordnede ansvar for værket.

”Vi er utrolig glade og stolte over, at vi har kunnet tiltrække en så dygtig og erfaren person som Gitte Guldberg,” siger Morten Juhl Lassen, der er formand for Hedensted Fjernvarme og fortsætter:

”Med de nye kompetencer, som Gitte bringer ind i Hedensted Fjernvarme, er jeg sikker på, at vi kan styrke den positive udvikling som Hedensted Fjernvarme har været igennem og accelerere den til nye højder,” siger Morten Juhl Lassen.

En del af de grønne visioner
Hedensted Fjernvarme har gennem de seneste knap 10 år reduceret varmeprisen med over 33 % og har omstillet vores varmeproduktion fra at være naturgasbaseret til at være CO2-neutral. Det er dette succesfulde – men også til stadighed mere komplekse arbejde – der nu kræver, at man ansætter en direktør. Driftsleder Torben Alex Nielsen vil som ”12. mand” stadig være en del af teamet.

Hedensted Fjernvarme vil også fortsat være en aktiv medspiller i den grønne omstilling – bl.a. ved i fremtiden at tilbyde en billig, nem og klimavenlig varmeløsning til bolig- og erhvervsområder, der i dag opvarmes med olie eller naturgas.

”Hvis vi for alvor kan få gang i konvertering af naturgasområder til fjernvarme i kommunen her ovenpå covid-19-krisen, vil det bidrage til vækst og beskæftigelse lokalt og samtidig gøre noget godt for klimaet,” siger Morten Juhl Lassen og fremhæver i den forbindelse den nye direktør Gitte Guldbergs baggrund og brede erfaring inden for både kommunal forvaltning og forsyning generelt. 

11 år med ledelse af forsyningsselskaber
Gitte Guldberg er uddannet teknikumingeniør og har blandt andet et pædagogikum, arbejdsmiljøuddannelsen og en Master of Business Administration blandt sine mange ekstra uddannelser. Hun har i mere end 11 år arbejdet med ledelse af forsyningsselskaber, hvoraf de 8 år har været som øverste chef. Sidst som direktør for Morsø Forsyning, hvor hun kom fra en stilling som direktør i Lemvig Vand og Spildevand. Inden da arbejdede Gitte fem år hos TRE-FOR som energirådgiver inden for el, vand og Fjernvarme. Gitte har således en bred erfaringsbasis med både rådgivning, projekter, ledelse og formidling.

Gitte er 57 år og har tre voksne børn, der alle er flyttet hjemmefra. Hun bor i dag sammen med sin mand på Mors, men familien har sat huset til salg og flytter til Hedensted området så snart, huset er solgt. Gitte tiltræder direktørstillingen i Hedensted Fjernvarme den 1. august 2020.