Hedensted Fjernvarme vinder klimapris

14. januar 2020

Hedensted Fjernvarme vinder klimapris

Hedensted Fjernvarme var modtager af den første klima- og energipris i Hedensted Kommune. Det kommer som resultat af en række investeringer, og at vi har taget den grønne førertrøje på.

Fra talerstolen lød det i onsdags, at Hedensted Fjernvarme vinder prisen  på grund af en mangeårig grøn strategi centreret omkring alternative energikilder.

– Med jeres investeringer i alternative energikilder som flis og sol og jeres samarbejde med lokale virksomheder om brug af deres overskudsvarme har I vist vejen for andre. I en tid, hvor klimaet står højt på den politiske dagsorden, er der brug for de visioner og den nytænkning, som I repræsenterer, sagde formand Ole Kjærskov Nielsen (DF) fra Klima- og Energirådet i Hedensted Kommune.

Det er en pris, vi er utrolig glade for hos Hedensted Fjernvarme. 

– De seneste år har vi arbejdet målrettet på billig og grøn varme til Hedensted, og vi er stolte over at være lykkedes. Når vi til efteråret bliver næsten CO2-neutrale, har vi sparet miljøet for 10.000 tons CO2 om året. Det er et vigtigt bidrag i klimaindsatsen, som vi håber kan tilbydes til endnu flere i fremtiden, sagde formand Morten Juhl Lassen fra Hedensted Fjernvarme.

Læs hele historien fra Hedensted Folkeblad her.