Hverdagen på varmeværket: Susanne har været ombord i 19 år

5. oktober 2023

Hverdagen på varmeværket: Susanne har været ombord i 19 år

Velkommen til fjernvarmeværket, hvor vi holder tandhjulene i gang for at sørge for varme til lokalsamfundet. Men hvem er de mennesker, der arbejder bag kulisserne? I en række portrætter giver vi et kig ind i livet på værket.

Du vil blive klogere på medarbejdernes daglige opgaver, interesser og privatliv. Vi vil også dele nogle af de særegne evner, som gør hver enkelt vigtig for Hedensted Fjernvarme. Vi håber, at du har lyst til at lære vores dedikerede team at kende og måske endda få et smil på læben. Her møder du tredje menneske i rækken, nemlig kontorassistent Susanne Poulsen.

 

Hvem er du?

Jeg hedder Susanne og bor i Løsning med min mand, hvor vi har haft hjemme siden 1984. Vi har 3 børn sammen og 5 børnebørn, som jeg nyder at bruge rigtig meget tid sammen med. Jeg er udlært bogholder og har altid arbejdet på kontor.

Hvad er dine opgaver?

På kontoret er det mig, der laver alt økonomi og andet administrativt arbejde såsom at oprette forbrugere i systemet. Som det første hver morgen tjekker jeg mine mails, og resten af dagen går med at løse det, der er mest presserende. Omdrejningspunktet er altid at lave den bedste og billigste varme til forbrugerne.

Hvad er det bedste ved værket?

Vi nærmer os, at jeg har været her i 19 år. Det er en god arbejdsplads, og jeg kan godt lide den frihed, jeg har, og så er jeg også glad for mine kolleger. Det er altid hyggeligt at snakke med dem til morgenkaffe. Hver ny dag er forskellig fra den forrige, og jeg bliver mødt af mange forskellige typer opgaver. Jeg har en del telefonkontakt med forbrugere, og det er hyggeligt at tale med dem.