Lokal mand bliver ny direktør i Hedensted Fjernvarme

3. oktober 2022

Det er en lokal mand med stor erfaring indenfor fjernvarmesektoren der den 1. december overtager direktørposten i Hedensted Fjernvarme. 

45 årige Anders Jepsen der bor i Hedensted overtager direktørstolen i Hedensted Fjernvarme den 1. december 2022. Anders Jepsen har en dyb erfaring indenfor fjernvarmeverdenen, ledelse og projektledelse. Han har de seneste 8 år været ansat som projektchef i Trekantområdets Varmetransmissionsselskab I/S (TVIS), hvor han som afdelingsleder for en projektafdeling på 7 mand har haft det overordnede ansvar for TVIS projekter. Anders Jepsen har bl.a. stået for udvidelserne til varmeværkerne i Jelling, Bredsten-Balle og Vamdrup samt en række udvidelser i Middelfart kommune. Desuden har Anders Jepsen været med i ombygningen af Skærbækværket fra naturgas til træflis for Ørsted -et projekt til 1,8 mia. kr. Anders har tidligere været ansat i det rådgivende ingeniørfirma COWI som både projektleder og markedschef indenfor fjernvarme.

”Vi er glade for, at vi har fundet en kompetent person som også er lokal, og jeg tror, at det er det helt rigtige match for Hedensted Fjernvarme i den nuværende situation” siger Morten Juhl Lassen, der er formand for Hedensted Fjernvarme og fortsætter: ”Anders Jepsen besidder mange af de kompetencer som vi har allermest brug for i denne tid med de mange store udvidelser af fjernvarmenettet. Men også i forhold til udvidelse af varmeproduktionen i en tid med energikrise, øgede omkostninger og stigende fjernvarmepriser vil det netværk og de kompetencer som Anders bringer ind i Hedensted Fjernvarme kunne styrke samarbejdet med bestyrelsen og den strategiske udvikling af værket” siger Morten Juhl Lassen.

Anders Jepsen er født og opvokset i Løsning og søn af tømermester Gunner Jepsen og sygeplejerske og medabejdende hustru Rita Jepsen.  Anders er først uddannet elektriker og siden bygningsingeniør og civilingeniør med speciale i byggeledelse. Endelig har han en række lederuddannelser bag sig, han har bl.a. studeret en HD i organisation samt Leadership Acceleration Programme fra IMD Business School.

Anders er gift med Marianne og sammen har de tre børn på hhv. 11, 9 og 4 år. Anders tiltræder direktørstillingen i Hedensted Fjernvarme a.m.b.a. den 1. december 2022.

 

Venlig hilsen

 

Morten Juhl Lassen

Formand

Tlf.: 40 26 45 17

Mail: mjl@agrostrat.dk