Vi søger en leder med erfaring fra fjernvarmebranchen

13. september 2023

Vi søger en leder med erfaring fra fjernvarmebranchen

Er du optaget af klimaudfordringerne og vil du være med til at gøre en forskel for den grønne omstilling? Så har vi jobbet i centrum af den grønne omstilling, hvor vi hver dag sætter handling bag ordene og bidrager til fremtidens klimaløsninger og reduktioner af CO2-udledning.

Vi søger en erfaren leder fra fjernvarmebranchen til at varetage den overordnede daglige drift og udvikling af Hedensted Fjernvarme a.m.b.a. i samarbejde med bestyrelsen.

Vi leder efter en visionær leder, som med en samarbejdsorienteret og kommunikativt stærk profil har viljen og evnen til at gøre en forskel og løfte opgaven med at sikre fremtidens grønne varmeforsyning i Hedensted by og omegn.


Arbejdsopgaver

Du får med reference til bestyrelsen det fulde ansvar for fjernvarmeselskabets overordnede ledelse, de økonomiske resultater samt værkets tekniske og strategiske udvikling herunder bl.a.:

  • Ledelse af værkets organisation bestående af en medarbejderstab på aktuelt 8 personer.
  • Etablering og vedligehold af stærke relationer til kommunale samarbejdspartnere, vores andelshavere, rådgivere, total- og underleverandører samt øvrige samarbejdspartnere.
  • Udvikling af nye forretningsområder samt identificering af og forslag til omkostningsbesparelser med det formål at reducere varmepriser.
  • Samarbejde og sparring med bestyrelsen herunder udarbejdelse af mødeoplæg og indstillinger.
  • I samarbejde med projektleder og øvrige medarbejdere at sikre gennemførelse af fjernvarmeværkets aktuelle og kommende projekter bliver en succes.

Kvalifikationer

  • Du har en uddannelse som økonom, ingeniør, maskinmester eller tilsvarende.
  • Du har minimum 10 års erfaring fra fjernvarmebranchen.
  • Du har erfaring med energimarkederne især el og gas.
  • Du er i stand til at skabe følgeskab og er en facilitator, som sikrer, at alle interessenter høres og aktiveres – internt såvel som eksternt.
  • Du har et godt overblik over økonomien og kan prioritere ud fra dette.
  • Du er velformuleret og kan håndtere en engageret og idérig bestyrelse og en række andre interessenter med hver deres fokus, og samtidig er du omhyggelig, analytisk og grundig med evnen til objektivt og kritisk at tage stilling til forslag og dispositioner.

Vi tilbyder

Hedensted Fjernvarme er en aktiv og visionær spiller inden for grøn omstilling og bæredygtig forsyning. Interessen for at bidrage til den grønne omstilling er stor i vores lokalområde. Hver gang vi konverterer en bolig fra olie eller gasopvarmning til fjernvarme, så sparer vi klimaet for 3-4 tons CO2 udledning om året. Vi forventer en fordobling af kundegrundlaget frem mod år 2030 som følge af planlagte konverteringer, og fordi Hedensted By er i voldsom vækst.

Et spændende og udviklende job i centrum af den grønne omstilling, hvor du dagligt kommer til at gøre en forskel, og du påvirker fremtidens klimavenlige og innovative energiløsninger, samtidig med at tiltagene er til økonomisk fordel for fjernvarmeværkets andelshavere.

Et attraktivt job i ny-ombyggede rammer og i et uformelt miljø, hvor vi i fællesskab løfter opgaverne og sikrer, at de kommer i mål. Du får positive og kompetente kolleger. Fælles for os alle er, at vi lægger vægt på at finde gode løsninger for vores forbrugere og samarbejdspartnere – og vi er rigtigt gode til at hjælpe hinanden. Energien og humøret i Hedensted Fjernvarme skaber den gode hverdag, hvor det både skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bestyrelsesformand Morten Juhl Lassen på tlf. 40264517 eller mail mjl@agrostrat.dk

Du kan også læse en mere udførlig job- og kompetencebeskrivelse herunder

Send din kortfattede og motiverede ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse via Jobindex på knappen nedenfor.

Alle henvendelser behandles fortroligt og samtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet.